Welkom in Rotterdam

Verdieping, vriendschap, vrijblijvendheid

Welkom op kring Rotterdam!

Middenin Rotterdam komen wij minstens een keer per week samen voor een lezing, Bijbelstudie, borrel of andere activiteit. Zeker als je studeert in een stad als deze is dat belangrijk. Bezinnende momenten, hechte vriendschappen en gezelligheid zijn een aantal aspecten die onze kring van ongeveer zeventig personen kenmerken. Er is geen lidmaatschap verbonden aan deze kring, waardoor er altijd een vrijblijvendheid is in je aanwezigheid.

Aan de hand van de lezingen door gastsprekers, mentoren of kringers wordt er elk half jaar een thema behandeld. Om de twee weken is er een lezing. Naast deze avonden vinden er ook regelmatig activiteiten plaats als sportavonden, borrels en andere activiteiten. Ook gaan we twee keer per jaar met elkaar op kringweekend.

Plaats van samenkomst

Onze kringavonden waarop een lezing gehouden wordt, beginnen meestal om 19.30 uur en worden veelal gehouden in het kerkgebouw van de Ger. Gem. te Rotterdam-Alexanderpolder (Romanohof 10).

Meer weten?

Geinteresseerd in onze kring?

Bezoek een avond!
Je bent altijd welkom om een van onze avonden te bezoeken. Je kunt gewoon langskomen zonder dat je je hoeft aan te melden. Data vind je door op de button in de rechterkolom te klikken.
Kijk voor meer informatie ook eens op onze website, www.voxvivrotterdam.nl. 

Account
Wil je ook andere activiteiten bezoeken, dan is het raadzaam een account aan te maken op onze website. Je krijgt dan ook een wekelijkse update over Vox Viva op je mail. Met dit account heb je ook toegang tot onze blog, waarop wekelijks artikelen over diverse onderwerpen te lezen zijn. 

Instagram
Voor een kijkje achter de schermen en uitnodigingen voor lezingen en activiteiten kun je ons ook volgen op Instagram.

Mail
We zijn altijd bereikbaar via info@voxvivarotterdam.nl. 
Voor verdere vragen kan je altijd contact opnemen met een van onze mentoren of contactpersonen. 


Mentoren

Arian de Heer

Kees van Ekeren

Marjolein Moens

 

Contactpersonen

Paulien de Groot

Martien van Hengel

Christiaan van Luik

info@voxvivarotterdam.nl

Agenda kring Rotterdam

Voor actuele data:

klik op de button hieronder

Details →

Foto's kring Rotterdam

198