Fides Vincit Utrecht

De leukste studentenkring van Utrecht!

Welkom op Kring Utrecht!

Openingsavond

Deze avond staat in het teken van elkaar en de stad Utrecht leren kennen. Om half 8 verzamelen we onder het bollendak op Utrecht Centraal. Vanaf daar worden alle aanwezigen in groepjes ingedeeld en spelen we met elkaar het spannende spel Jachtseizoen. Daarna zal er wellicht tijd zijn om uit te rusten op een terras onder het genot van een heerlijk drankje ;) We kijken uit naar jouw komst! Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via mail, Instagram of een van de contactpersonen.

Instagram 

Neem eens een kijkje op onze Instagram pagina of de website voor de meest recente updates. 

Onze kring

Fides Vincit Utrecht is een gezellige kring met gemiddeld 30 HBO & WO-studenten. Het jaar wordt gevuld met afwisselend bezinnende en ontspannende avonden. Er is geen lidmaatschap bij kring Utrecht, waardoor je aanwezigheid altijd geheel vrijblijvend is. Er heerst een goede sfeer, waarin ruimte en begrip is voor elkaars mening, maar waarbij Gods Woord centraal staat.

Bezinnende avonden
Tijdens bezinnende avonden denken we na over halfjaarthema’s die gerelateerd zijn aan de Bijbel. Hiervoor nodigen we externe sprekers uit of er wordt door één van onze kringers een inleiding gehouden. De avonden vullen zich verder met bijvoorbeeld een bijbelstudie en het bespreken van discussievragen in kleinere groepjes. Onze bezinnende kringavonden beginnen om 19:30 uur en vinden meestal plaats in de Nieuwe Westerkerk in Utrecht, Eerste Westerparklaan 19. De kerk is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (15 min vanaf Utrecht Centraal).

Ontspannende avonden

Tijdens ontspannende avonden is de locatie vaak ergens anders. Dat is afhankelijk van de activiteit. Er worden activiteiten georganiseerd zoals een potje poolen, bowlen, schaatsen, kerstmaaltijden en nieuwjaarsborrels. Deze activiteiten vinden over het algemeen altijd in Utrecht plaats. In de andere gevallen is het in de buurt van Utrecht

Kringweekenden

In niet-coronatijd zijn er altijd twee of drie weekenden in het jaar. De animo hiervoor is altijd erg groot en het is een goede basis voor een prettig seizoen! Ben je nieuw? Dan is een weekend dé kans om de anderen te leren kennen. Een weekend kenmerkt zich door het doen van heel veel spelletjes, Bijbelstudies, leuke activiteiten, een preekbespreking en vooral heel veel gezelligheid.

Van harte welkom!

Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een kringavond te bezoeken. Zie de onderstaande foto’s voor een impressie. In de agenda op deze pagina kun je de data vinden. 

Wil je meer informatie over onze kring? We zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden!

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

  • Check onze Instagram pagina
  • Bekijk onze website www.fidesvincit.nl
  • Stuur een mailtje naar utrechtggkring@gmail.com
  • Stuur een berichtje naar één van de contactpersonen. Zij kunnen je ook toevoegen in onze groepsapp. Zo blijf je op de hoogte van de meest actuele informatie!

Tot ziens op een van onze kringavonden!

Informatie contactpersonen: 

Arieke de Boef: 06-48395081 
Ruben Cranendonk: 06-41842283

              

Agenda Utrecht 2023-2024

Voor actuele data

Druk op onderstaande button

Details →

Foto's Fides Vincit

Toon alle foto's →
196