Amicitiae Fidem Zeeland

Amicitiae Fidem --> Geloof geeft vriendschap

Welkom op Amicitiae Fidem, de christelijke studentenvereniging van Zeeland!

 

Als studentenkring in Zeeland komen we ongeveer één keer in de twee weken op woensdagavond samen voor leuke activiteiten, Bijbelstudies en lezingen. Tijdens de activiteitenavonden doen we allemaal leuke dingen zoals bowlen, barbecueën, schaatsen, poolen, of andere dergelijke activiteiten :)

 

Daarnaast hebben we de Bijbelstudies. Aan de hand van een (half)jaarlijks thema denken we samen na over het praktisch maken van de Bijbelse opdracht. Hoe draag ik mijn geloof uit naar de rest van de wereld? Door hier samen over na te denken helpen we elkaar aan praktische tips om het geloof uit te dragen. Nu op school, straks in de seculiere maatschappij.

 

Ongeveer drie keer per jaar nodigen we een spreker uit om een lezing te houden over een interessant onderwerp. Dit onderwerp kan variëren van Christenvervolging in Noord-Korea tot het helpen van hulpbehoevenden in onze eigen provincie Zeeland. 

 

Als kers op de taart gaan we jaarlijks twee of drie keer samen een weekendje weg. Jaar na jaar wordt dit bestempeld als HET hoogtepunt van het seizoen, dus ga gerust een keertje mee! Tijdens de weekenden leer je elkaar pas écht goed kennen door de prachtige combinatie tussen bezinnende en ontspannende momenten. Samen trekken we erop uit, samen koken we, spelen we spelletjes en samen praten we nog lang nadat het afgelopen is over het gouden weekendje met kring :)

 

Amicitiae Fidem betekend Vriendschap en Geloof en dat is dan ook waar de hele studentenvereniging om draait. Bij deze studentenvereniging bouw je vriendschappen op met diepgang in hetzelfde geloof. Zien we jou de volgende avond ook? Hartelijk welkom! Doe even een appje of een mailtje en het is geregeld!

 

Locatie:

Elimkerk (zaal)
Langeweg 61
4431 RP 's-Gravenpolder

Mentoren:

Jan Minderhoud
Zuidstraat 13
4361 AA Westkapelle
mail@jmdonline.nl

Contactpersoon/voorzitter:

Romy de Keijzer
06-83700391
kringzeeland@hotmail.nl

Agenda Zeeland

Woensdag 14 september

BBQ Aanmelden via mail of Whatsapp

18:00

Details →

Woensdag 5 oktober

Spreker SEZ Aanmelden via mail of Whatsapp

19:30

Details →

Woensdag 12 oktober

Bijbelstudie Aanmelden via mail of Whatsapp

19:30

Details →

Woensdag 2 november

Activiteit Aanmelden via mail of Whatsapp

19:30

Details →

Woensdag 16 november

Bijbelstudie Aanmelden via mail of Whatsapp

19:30

Details →

Woensdag 14 december

Spreker Mercy Ships Aanmelden via mail of Whatsapp

19:30

Details →

Woensdag 21 december

Kerstgala Aanmelden via mail of whatsapp

19:30

Details →

Foto's kring Zeeland

 
200