Zeeland

Amicitiae Fidem --> Geloof geeft vriendschap

Welkom op studentenkring Zeeland!

 

Als studentenkring in Zeeland komen we ongeveer één keer in de twee weken op woensdagavond samen voor lezingen, Bijbelstudies en andere leuke activiteiten. Aan de hand van een jaarlijks of halfjaarlijks thema worden de bezinnende avonden ingedeeld. Op een bezinnende avond verdiepen we ons in de Bijbel en onderwerpen daaromheen. Het is mooi om met andere christelijke studenten naast je studie bezig te zijn met het geloof.

 

Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Regelmatig worden er ontspannende activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten kunnen variëren van een avondje vollyballen tot een barbecue, een avondje schaatsen, een avondje bowlen of een kerstdiner. De bezinnende en ontspannende avonden zijn heel mooi en gezellig, maar de hoogtepunten van het kringjaar zijn toch wel de weekenden. De weekenden vinden ongeveer drie keer per jaar plaats. Tijdens de weekenden wordt ontspanning en bezinning gecombineerd. Het weekend staat gegarandeerd voor een flinke portie gezelligheid, maar zeker ook voor serieuze gesprekken en discussies met elkaar. Tijdens de ontspannende activiteiten en  weekenden leer je je medekringers weer op een andere manier kennen!

 

Dat is dan ook waar Kring Zeeland om draait: naast bezig zijn met het geloof is er ook ruimte voor een heleboel gezelligheid. Kring Zeeland is een mooie plek waar je vriendschappen op kunt bouwen! Zien we jou de volgende avond ook? Hartelijk welkom! Doe even een appje of een mailtje en het is geregeld!

 

Locatie:

Elimkerk (zaal)
Langeweg 61
4431 RP 's-Gravenpolder

Mentoren:

Jan Minderhoud
Zuidstraat 13
4361 AA Westkapelle
mail@jmdonline.nl

Albert-Jan den Butter
Julianastraat 2J
4414 AT Waarde
ajdenbutter@gmail.com

Contactpersoon/voorzitter:

Patrick Verschuure
06-11651259
kringzeeland@hotmail.nl 

Agenda Zeeland

15 mei 2019

Activiteiten avond

19:30

Details →

17-20 mei 2019

Kring weekend

19:30

Details →

29 mei 2019

Bijbelstudie avond

19:30

Details →

12 juni 2019

Activiteitenavond

19:30

Details →

4 Juli 2019

BBQ. Geef jezelf nog op!  

19:30

Details →

Foto's kring Zeeland

 
200