Utrecht

De leukste studentenkring van Utrecht!

Onze kring

Gergemkring Utrecht is een heel gezellige kring met elke avond gemiddeld 50 HBO & WO-studenten die samen willen nadenken over aan de Bijbel gerelateerde thema's. Er is geen lidmaatschap bij kring Utrecht, waardoor je aanwezigheid altijd geheel vrijblijvend is.
Het jaar wordt gevuld met een afwisseling van bezinnende en ontspannende avonden. Voor ontspanning worden activiteiten georganiseerd zoals een potje poolen, kerstmaaltijden en nieuwjaarsborrels. Tijdens een bezinnende avond wordt er een bijbelstudie gehouden of een inleiding op het onderwerp, door externe sprekers of door studenten uit eigen kring, en worden er discussievragen in kleinere groepjes verder besproken. Er heerst een goede sfeer, waarin ruimte en begrip is voor elkaars mening, maar waarbij Gods Woord altijd centraal staat. Deze onderlinge verbondenheid kenmerkt de kring ook als het gaat om de weekenden die tweemaal per jaar georganiseerd worden. De animo hiervoor is altijd erg groot en het geeft een goede basis voor een prettig seizoen!

Locatie
Onze bezinnende kringavonden beginnen om 19:30 uur en vinden meestal plaats in de Singelkerk in Utrecht, Wittevrouwensingel 28. De kerk bevindt zich op loopafstand van station Utrecht Centraal. Bij ontspannende avonden is de locatie vaak ergens anders. Dit wordt dan vermeld in de kringmail.

Van harte welkom!
We willen je van harte uitnodigen om geheel vrijblijvend een kringavond te komen bezoeken. In de agenda op deze pagina kun je de data hiervoor vinden. Wil je meer informatie of op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen van de kring? Stuur dan een mailtje naar ggkringutrecht@gmail.com.

We zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden!

Tot ziens op een van onze kringavonden!

 

"Ger. Gem. Kring is een goede mix van gezelligheid en bezinning. Ik ontmoet er interessante mensen waarmee ik inhoudelijk goede gesprekken kan voeren over studeren en andere alledaagse dingen, maar ook over de belangrijkste zaken van het leven. Van harte aanbevolen!” (Hendrik-Jan) 

 


Mentoren
G. Bravenboer
gbravenboer@axionmanagement.nl
06-53869012

A.J. van Hell
ajvanhell@gmail.com
06-51249702


Contactpersonen    

Judith Bravenboer
judithbravenboer@gmail.com
06-10157693

Arie de Vreugd
AriedeVr@gmail.com
06-22468525

E-mailadres kring:
ggkringutrecht@gmail.com

Agenda Utrecht 2018-2019

5 maart

Bezinnende avond Wittevrouwensingel 28

19:30 uur

Details →

12 maart

Ontspannende avond Wittevrouwensingel 28

20:00 uur

Details →

26 maart

Bezinnende avond Wittevrouwensingel 28

19:30 uur

Details →

9 april

Ontspannende avond Wittevrouwensingel 28

20:00 uur

Details →

16 april

Bezinnende avond Wittevrouwensingel 28

19:30 uur

Details →

30 april

Ontspannende avond Wittevrouwensingel 28

20:00 uur

Details →

14 mei

Bezinnende avond Wittevrouwensingel 28

19:30 uur

Details →

17-20 mei

Kringweekend!

Details →

Foto's kring Utrecht

 
196