Utrecht

De leukste studentenkring van Utrecht!

Onze kring

Gergemkring Utrecht is een heel gezellige kring met elke avond gemiddeld 30 HBO & WO-studenten die samen willen nadenken over aan de Bijbel gerelateerde thema's. Er is geen lidmaatschap bij kring Utrecht, waardoor je aanwezigheid altijd geheel vrijblijvend is.
Het jaar wordt gevuld met een afwisseling van bezinnende en ontspannende avonden. Voor ontspanning worden activiteiten georganiseerd zoals een potje poolen, kerstmaaltijden en nieuwjaarsborrels. Tijdens een bezinnende avond wordt er een bijbelstudie gehouden of een inleiding op het onderwerp, door externe sprekers of door studenten uit eigen kring, en worden er discussievragen in kleinere groepjes verder besproken. Er heerst een goede sfeer, waarin ruimte en begrip is voor elkaars mening, maar waarbij Gods Woord altijd centraal staat. Deze onderlinge verbondenheid kenmerkt de kring ook als het gaat om de weekenden die tweemaal per jaar georganiseerd worden. De animo hiervoor is altijd erg groot en het geeft een goede basis voor een prettig seizoen!

Locatie
Onze bezinnende kringavonden beginnen om 19:30 uur en vinden meestal plaats in de Singelkerk in Utrecht, Wittevrouwensingel 28. De kerk is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (10 min vanaf Utrecht Centraal). Bij ontspannende avonden is de locatie vaak ergens anders. Dit wordt dan vermeld in de kringmail.

Van harte welkom!
We willen je van harte uitnodigen om geheel vrijblijvend een kringavond te komen bezoeken. In de agenda op deze pagina kun je de data hiervoor vinden. Wil je meer informatie of op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen van de kring? Stuur dan een mailtje naar ggkringutrecht@gmail.com.

We zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden!

Tot ziens op een van onze kringavonden!

 

"Ger. Gem. Kring is een goede mix van gezelligheid en bezinning. Ik ontmoet er interessante mensen waarmee ik inhoudelijk goede gesprekken kan voeren over studeren en andere alledaagse dingen, maar ook over de belangrijkste zaken van het leven. Van harte aanbevolen!‚ÄĚ (Hendrik-Jan) 

 


Mentoren
A.J. van Hell
ajvanhell@gmail.com
06-51249702


Contactpersonen

Jaco van Schaik
jacovanschaik@kliksafe.nl
06-40951097
 
Arie de Vreugd
AriedeVr@gmail.com
06-22468525

E-mailadres kring:
ggkringutrecht@gmail.com

Agenda Utrecht 2019-2020

3 december

Bezinnende avond Wittevrouwensingel 28

19:30 uur

Details →

17 december

Kerstgala Locatie volgt

19:00 uur

Details →

7 januari

Nieuwjaarsborrel Wittevrouwensingel 28

20:00 uur

Details →

14 januari

Bezinnende avond Wittevrouwensingel 28

19:30 uur

Details →

28 januari

Bezinnende avond Wittevrouwensingel 28

19:30 uur

Details →

31 januari - 3 februari

Kringweekend!!!

19:00 uur

Details →

11 februari

Ontspannende avond

20:00 uur

Details →

18 februari

Bezinnende avond Wittevrouwensingel 28

19:30

Details →

Foto's kring Utrecht

196