Welkom in Rotterdam

Verdieping, vriendschap, vrijblijvendheid

Welkom op kring Rotterdam!

Middenin Rotterdam komen wij minstens een keer per week samen voor een lezing, Bijbelstudie, borrel of andere activiteit. Zeker als je studeert in een stad als deze is dat belangrijk. Bezinnende momenten, hechte vriendschappen en gezelligheid zijn een aantal aspecten die onze kring van ongeveer vijftig personen kenmerken. Er is geen lidmaatschap verbonden aan deze kring, waardoor er altijd een vrijblijvendheid is in je aanwezigheid.

Aan de hand van de lezingen door gastsprekers, mentoren of kringers wordt er elk half jaar een thema behandeld. Om de twee weken is er een lezing. Naast deze avonden vinden er ook regelmatig activiteiten plaats als sportavonden en borrels in studentenhuizen. Ook gaan we twee keer per jaar met elkaar op kringweekend.

Plaats van samenkomst

Onze kringavonden beginnen meestal om 19.30 uur en worden veelal gehouden in het kerkgebouw van de Ger. Gem. te Rotterdam-Alexanderpolder (Romanohof 10).

Meer weten?

Geinteresseerd geworden?

 

Bezoek een avond!
Je bent altijd welkom om een van onze avonden te bezoeken. Je kunt gewoon langskomen zonder dat je je hoeft aan te melden. Data vind je door op de button in de rechterkolom te klikken. Let op: borrels en andere activiteiten zijn hierin niet opgenomen. Kijk eens op onze website, www.voxvivrotterdam.nl. 

Account
Wil je ook andere activiteiten bezoeken, dan is het raadzaam een account aan te maken op onze website. Je krijgt dan ook een wekelijkse update over kring op je mail en ons  magazine 'CoCon', met handige tips over de stad, informatie over medekringers en commentaar op actuele onderwerpen. 

Facebook
Kijk ook verder even naar onze actieve Facebook-groep.

Mail
We zijn altijd bereikbaar via info@voxvivarotterdam.nl. 
Voor verdere vragen kan je altijd contact opnemen met een van onze mentoren of contactpersonen. 


Mentoren

William Walhout
Johannes Drostpad 6
3065 JC Rotterdam
williamwalhout@hotmail.com

Arjan van ‘t Zelfde
Jhr. de Sav. Lohmanstraat 215
2982 RD Ridderkerk
ajvantzelfde@kliksafe.nl

Jeannine Huisbrink
Werf van De Biesbosch 61
3313 DA Dordrecht
j.huisbrink@gmail.com

Contactpersonen

Geerten van Barneveld
Peter Mulder
Sigrid Molendijk

- info@voxvivarotterdam.nl

Agenda kring Rotterdam

Voor actuele data:

klik op de button hieronder

Details →

Foto's kring Rotterdam

 
198