Ede/Wageningen

Studentenkring met Bezinning & Gezelligheid

Welkom op Kring Ede-Wageningen!

Heb jij zin om naar onze kring te komen? Gaaf! We houden D.V. 11 september een introductie avond waar we elkaar kunnen leren kennen! We hopen met elkaar te gaan barbecueën op het terrein van het Van Lodenstein College. Het adres is Verlengde perkweg 49, Ede. De ingang van het terrein zit echter aan de Van der Hagenstraat. We hopen rond 18:00 te beginnen. Tot dan! 

Kring Ede-Wageningen is een vereniging van ongeveer 80 enthousiaste studenten die in Ede of Wageningen studeren of in de buurt wonen. We komen om de twee weken op de dinsdagavond samen om met elkaar te luisteren naar een lezing van een kringer of een gastspreker. Daar praten we over door in groepjes aan de hand van stellingen en vragen. Het Woord van God, de Bijbel, staat op onze kring centraal.

Ons jaarthema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Natuurlijk is er tijdens deze avonden voldoende tijd voor gezelligheid mét en betrokkenheid óp elkaar. We weten en zien dat God ook met Zijn Geest op onze kring werkt. Daar zijn we dankbaar voor. Het heeft al tot veel gezegende gesprekken geleid.

Naast de bezinnende avonden wordt er veel gezelligs georganiseerd! Op de borrels is er tijd om elkaar nog beter te leren kennen en (on)zinnige discussies te voeren. Door de activiteitencommissie worden er door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kan je denken aan een sportavond, een avond bowlen, het kerstgala en de afsluitende activiteit. Deze borrels vinden plaats op de dinsdagen dat er geen bezinnende kringavond is. Er is dus elke week wel wat te doen! De hoogtepunten in het jaar vormen de kringweekenden. Drie keer per jaar gaan we met de kring naar een oord, om een weekend vol bezinning en gezelligheid te hebben. Kortom: Kring Ede-Wageningen is een bruisende vereniging voor christelijke studenten.

Kring Ede-Wageningen is opgezet vanuit de Werkgroep voor Studenten van de Gereformeerde Gemeenten, en is daarmee ook verbonden aan dit kerkgenootschap. Door heel het land zijn kringen te vinden zoals in Rotterdam, Leiden en Utrecht. De kringen kenmerken zich doordat ze een vrijblijvend kararakter hebben. Er is geen contributie of lidmaatschap op onze kring, waardoor er vrijblijvendheid is in je aanwezigheid. De organisatorische kant van kring Ede-Wageningen nemen de contactpersonen op zich. Daarnaast zijn er drie mentoren die de inhoudelijke koers houden. Verder zijn er tal van commissies voor alle activiteiten.

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Kijk voor data in de agenda hieronder. Voor alle data geldt: Deo Volente.


Plaats en tijd van samenkomst

We beginnen de avonden om stipt 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30. De locatie van samenkomst voor dit jaar is de van Lodenstein College in Ede aan de van der Hagenstraat. Het is vrij eenvoudig te vinden door de grote poort die open is.

 

Inschrijven voor de wekelijkse e-mail

Wil je op de hoogte blijven van wat er op Kring Ede-Wageningen allemaal gebeurt? Schrijf je dan in op de wekelijkse e-mail!

Schrijf je in voor onze wekelijkse mail

* indicates required
/ ( dd / mm )

Contactgegevens

Je kunt ons altijd bereiken op het mailadres kringede-wageningen@hotmail.com, of kan je even kijken op de Facebook-groep.

De contactgegevens van de Mentoren en Contactpersonen zijn:

 

Mentoren

Arent van der Hoek

arent@kliksafe.nl

0318-505760

 

Anton van de Woestijne

a.vandewoestijne@gmail.com

0318-303555

 

Wilbert Hoepel

whoepel@gmail.com

06-49407669

 

Contactpersonen

Jurrian van Waaij

06-12545008

 

Sanne Boonzaaijer

06-50938315

Agenda kring Leiden

195