Welkom in Rotterdam

Bezinnend, ontspannend, vrijblijvend

Welkom op kring Rotterdam!

Middenin Rotterdam komen wij minstens een keer per week samen voor een lezing, Bijbelstudie, borrel of andere activiteit. Zeker als je studeert in een stad als deze is dat belangrijk. Bezinnende momenten, hechte vriendschappen en gezelligheid zijn een aantal aspecten die onze kring van ongeveer vijftig personen kenmerken. Er is geen lidmaatschap verbonden aan deze kring, waardoor er altijd een vrijblijvendheid is in je aanwezigheid.

Aan de hand van de lezingen door gastsprekers of kringers wordt er elk half jaar een thema behandeld, zo staat komend half jaar het thema 'Leven als Christen' centraal. Naast deze avonden vinden er ook regelmatig activiteiten plaats als sportavonden en borrels in studentenhuizen. Ook gaan we twee keer per jaar met elkaar op kringweekend.

 

Plaats van samenkomst

Onze kringavonden beginnen om 19.30 uur en worden gehouden in kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de Boezemsingel 30 of in het gebouw van Kom en Zie aan de Gerdesiaweg 494.

 

Meer weten?

Geinteresseerd geworden?

 

Bezoek een avond
Je bent altijd welkom om een van onze avonden te bezoeken. Je kunt gewoon langskomen zonder dat je je hoeft aan te melden. Data vind je hier rechts.

Maak een account op onze website
Wil je ook andere activiteiten bezoeken, dan is het raadzaam een account aan te maken op onze website. Je krijgt dan ook een wekelijkse update over kring op je mail en ons vierjaarlijkse magazine 'CoCon', met handige tips over de stad, informatie over medekringers en commentaar op actuele onderwerpen. 

Facebook
Kijk ook verder even naar onze actieve Facebook-groep.

Mail
We zijn altijd bereikbaar via ggkringrotterdam@gmail.com
Voor verdere vragen kan je altijd contact opnemen met een van onze mentoren of contactpersonen. 

 

Data avonden 2015-2016

Een overzicht van onze avonden vind je rechts. Let op: borrels en andere activiteiten zijn hierin niet opgenomen. Maak een account aan op onze website (gergemkringrotterdam.nl) om op de hoogte te blijven van actuele activiteiten. Voor alle data geldt: D.V.

 

 

Mentoren

William Walhout

Joost van Geelstraat 19A1

3021 VJ Rotterdam

williamwalhout@hotmail.com

 

Elline de Wilde

Essengaarde 33

2742 TV Waddinxveen

ellinedewilde@gmail.com

 

Samuel Maljaars

Wilgenhoek 13

3286XL Klaaswaal

samuelmaljaars@gmail.com

 

Contactpersonen

Elise Verschuure

Coen Hermenet

- ggkringrotterdam@gmail.com

Agenda kring Rotterdam

Voor actuele data:

klik op de button hieronder

Details →

Foto's kring Rotterdam

 
198